Felipe Massa, gecen sene kazandığı Bahreyn'de tekrar kazanma mucadelesi verebileceğini duşunmuyor ancak Brezilyalı pilot Ferrari'nin Sakhir'den itibaren şampiyonaya asılması gerektiğini duşunuyor. Massa gecen sene ilk 2 yarışta puan kazanamamasının ardından Bahreyn'de ilk galibiyeti ile puanlarını kazanmış ve şampiyonluk mucadelesi vermişti. Massa "Asla asla diyemezsiniz ancak bu sefer kolay değil. İyi bir yarış cıkarabileceğimize inanıyorum. Kazanacak mıyız yoksa kazanamayacak mıyız meselesi farklı. Ancak daha fazla rekaberci olup puan kazanacağımızı duşunuyorum." "Şampiyonaya artık başlamalıyız cunku biz henuz başlayamadık." dedi. Ferrari takımı bu hafta sonu da puan kazanamassa Formula 1 tarihinin en kotu başlangıcını yapmış olacak. Massa durumun gecen seneye benzer olduğunu kabul ediyor ancak baskının her zaman kazansalar bile mevcut olduğunu soyluyor. Massa "Sonuc olarak durum benzer. Kimse benim geleceğim hakkında konuşmuyor, fark burada. Ancak baskı her zaman var. Bu zor anlarda bu baskının uzerinden gelmeliyiz." "Şu anda tek istediğim doğru yonde ilerleyip galibiyet mucadelesi vermek ya da iyi yarışlar cıkarmak. Durum aynı. Kazansak da kaybetsek de baskı her zaman var." "Baskı her zaman var. Ben baskıyla nasıl mucadele edebileceğimi iyi biliyorum. Bu andan sonra her yerde mucadele edip rekabetci yarışlar cıkarmaya calışacağım." "Durust olmak gerekirse insanların benim icin yazdıkları cok onemli değil. Bizim ne yapmamız gerektiğini bilmemiz daha onemli ve bu yuzden bu durumu geride bırakmak icin birlikte calışıyoruz." dedi. TRF1.NET __________________