Raikkonen'den Coulthard'a Cevap: "O Da Kim"
Spor Haberleri0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen'den Coulthard'a Cevap: "O Da Kim"
-
17-10-2019, 14:14:41Kimi Raikkonen, McLaren'den eski takım arkadaşı David Coulthard'ın Ferrari pilotunun arac geliştirme yeteneğini konusunda şupheleri olduğunu soylemesine cuma gunu sert bir şekilde yanıt verdi. 38 yaşında Coulthard, Ferrari'nin şu anki cokuşu konusunda İtalyan takımına 2007 dunya şampiyonu yerine Fernando Alondo'yu getirmesi onerisinde bulunmuştu. Coluthard koşesinde yazdığı yazıda " Fin pilot asla aracın gelişimine onderlik yaptığını gostermedi bana." şeklinde yorumda bulunmuştu. MTV3'n Bahreyn'deki yayında konuşan 29 yaşındaki Raikkonen: " Aracı geliştiren herhangi bir pilot bilmiyorum. Asla gercekten bir başarıya ulaşamamış bir insandan boyle bir yorum duymanın oldukca komik olduğunu duşunuyorum. Bu benim işim değil, o da kim." dedi. McLaren patronu Martin Whitmarsh da Coulthard'ın yorumlarının tam tersi nitelikte yorumda bulundu. " Konu şu ki, aracı neyin hızlı yapacağı konusunda cok hassas ve cok yetenekli, sadece her zaman butun gucunu ortaya koymuyor. O buradayken (2002-2006) yaşadığım deneyimlere dayanarak soyluyorum kesinlikle kendisini gelişime adamış bir pilot. Birkac cumle konuştuğu zaman soylediği kelimeler her zaman cok değerliydi." TRF1.NET __________________