Nico Rosberg, Valtteri Bottas'ın daha fazla calışması gerektiğini cunku Lewis Hamilton'ın cok buyuk bir yeteneği olduğunu soyledi. Pole Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 ve Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Pole Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 ve Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10, Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10 Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10, ve Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10, start antrenmanı Nico Rosberg, 2016 yılında Lewis Hamilton'ı geride bırakarak şampiyonluğa ulaşmıştı ve İngiliz pilotu en cok tanıyan isimlerden birisi konumunda yer alıyor. Valtteri Bottas, Mercedes'te Rosberg'in yerine gectiği gunden bu yana Hamilton'la aynı performansı gostermekte zorlanıyor. Rosberg, bu yıl Bottas'ın guclu bir performans gostermiş olmasına rağmen Hamilton'ın cok yetenekli olduğunu ve bu yuzden Bottas'ın daha fazla calışması gerektiğini soyledi. "Lewis'in sahip olduğu inanılmaz bir doğal yetenek var. Bana gore Ayrton Senna ile birlikte Formula 1 tarihinin en yetenekli pilotu. Ondan kurtulmak istiyorsanız cok calışmalısınız. Ondan kurtulmanın tek yolu cok fazla iş yapmak." "Valtteri de endişeli. Başarı icin cok calıştığı ortada. Gecen yıl cok zor zamanlar gecirdi ama şimdi cok fazla gelişti. Aslında her şey ayrıntılarda gizli, hatta sakalı bile cok onemli." "Kışın psikolojik gelişimim icin iki saat harcadım. İş seviyesi muazzamdı. Uzun yıllar boyunca cok calıştım ve son sezonumda hep limitleri aştım." İnternet Haber