Pierre Gasly, Christian Horner veya Helmut Marko ile herhangi bir sorun yaşamadığını soyledi. Max Verstappen, Red Bull Racing, Pierre Gasly, Red Bull Racing, Christian Horner, Team Principal, Red Bull Racing Mark Webber, Pierre Gasly, Red Bull Racing, Max Verstappen, Red Bull Racing, Christian Horner, Red Bull Racing Team Principal Helmut Marko, Pierre Gasly, Prema Racing'i tebrik ediyor Pierre Gasly, PREMA Racing ve Dr. Helmut Marko Pierre Gasly, Toro Rosso ile gecirdiği 2018 sezonunun ardından Daniel Ricciardo'dan boşalan Red Bull koltuğuna gecmişti. Ancak Fransız pilot beklentileri karşılayamadı ve sezon ortasında takımdan gonderileceği iddiaları ortaya cıktı. Red Bull bu surecte surekli olarak Gasly'nin arkasında dururken, Fransız surucu her iki isimle de arasının iyi olduğunu soyledi. "Formula 1'de en iyi takımlardan daha iyi bir koltuk bulamazsınız. 23 yaşındayım ve Formula 1'deki ikinci sezonumda podyum icin mucadele eden Red Bull'dayım. Bu olmak icin mukemmel bir yer." "Her şey kendi acımdan pist ustunde sonuclar elde edebilmek icin tum potansiyelimi ortaya nasıl koyacağımla ilgili ve takımla birlikte yapmak icin caba sarf ettiğim şey tam olarak bu." "Bir marka olarak Red Bull'un ahlaki yapısını seviyorum. Surucu olarak gelişmeniz icin harika bir ortam yaratıyorlar. Bu harika." "Mumkun olan en iyi sonuclar elde etmek icin daha fazla calışmalıyım. Helmut Marko ve Christian Horner'la cok iyi bir ilişkim var ve bana maksimum destek veriyorlar. Yarış hafta sonu yapılan calışmaların tamamına katılıyorum ve hafta icerisinde performansımızı birlikte analiz ediyoruz." "Onları şimdi daha iyi tanıyorum. Takıma katılmadan once onlarla farklı bir ilişkim vardı. Ama şimdi Red Bull'a gecmek ilişkimizi geliştirdi. Bundan memnunum." İnternet Haber