Daniel Ricciardo, Red Bull'dan ayrılma kararından hicbir pişmanlık duymadığını soyledi. Daniel Ricciardo, Renault F1 Team Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Lando Norris, McLaren MCL34, leads Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team congratulates Race winner Max Verstappen, Red Bull Racing in Parc Ferme Daniel Ricciardo, 2014-18 yılları arasında Red Bull'la yedi zafer almayı başardı ancak hicbir zaman şampiyonluk adayı olamadı. Gecen yılın sonunda sozleşmesi biten Ricciardo, Red Bull'un Honda'ya gecme kararı almasının da etkisiyle takımdan ayrıldı ve orta sıra takımlarından Renault'ya gecti. Bu yıl şimdiye kadar Red Bull bir zafer alırken, Renault podyum mucadelesi dahi veremedi. Ancak Ricciardo, verdiği karardan hicbir pişmanlık duymuyor. Formule 1'e konuşan Ricciardo, "İnsanlar şimdi sık sık bana geliyorlar ve 'Max'e bak, surekli podyumda, sen ona yaklaşamıyorsun bile' diyorlar." "Ama bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Red Bull'u eleştirmek icin soylemiyorum fakat son beş yılda olanla aynı şeyi yapıyorlar." "Gecen yıla donup bakın, Red Bull şimdiye kadar uc yarış kazanmıştı. Bu yıl ise sadece bir galibiyet aldılar." "Yani Red Bull'da kalmış olsaydım daha iyi olamazdım. Kendi acımdan eğer bir Mercedes surmuyorsanız, bir surucu olarak hicbir zaman tamamen tatmin olamazsınız. Cunku Mercedes hakimiyeti var." "Renault'ya gectiğim icin icin kesinlikle pişmanlık duymuyorum." "Elbette sonuclar mukemmel değil ancak takımda ve burada gorduklerimden oldukca memnunum. Her şeyden onemli kendimden ve yaptıklarımdan, burada muhendislerle yapmaya calıştığımız şeylerden memnunum." dedi. İnternet Haber