Nico Hulkenberg, Renault F1'deki yerini koruyabilmek adına iyi sonuclara ihtiyacı olduğunu kabul etti. Nico Hulkenberg, Renault F1 Team Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19 Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19, Lando Norris, McLaren MCL34 Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19 Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19 Nico Hulkenberg, Renault F1 Team in Press Conference Renault'da 2017 yılında Fransız ureticiye katılan Nico Hulkenberg'in sozleşmesi 2019 sonunda bitiyor ve ne yapacağı merak konusu. Cyril Abiteboul, Hulkenberg'in takımda kalabilmesi icin iyi sonuclara ihtiyacı olduğunu ve değerlendirmeyi buna gore yapacaklarını soylemişti. Abiteboul'un sozlerinin hatırlatılması uzerine Hulkenberg, "Aslında Cyril'ın sozlerini ilk kez duydum ama şaşırmadım. Formula 1, her şeyin sonuclara bağlı olduğu bir spor ve aynı zamanda iş dunyası. Bu yuzden boyle konuşması normal. Eğer sonuc alamazsanız kendinizi ne olduğunu anlamadan kapının ardından bulursunuz. Bu yuzden hic şaşırmadım hicbir endişem yok." "Elbette durum net; kendim ve takımım benden cok fazla şey bekliyor. Benimle bir sebepten oturu sozleşme imzaladılar. Belli seviyede gitmem gerekiyor. Onların istediği şeyleri yapabilmeliyim." dedi. Hulkenberg, Renault'nun gelecekte şampiyonluk seviyesine cıkabileceğinden emin değil. "Hicbir şeyin garantisi yok, hicbir şeyi garanti edemeyiz. Tabii ki cokca para yatırdık, cok calıştık. Cok şey değişti; tum takımın altyapısı daha modern hale geldi ve şimdi daha fazla calışana sahibiz. Ama Renault'nun en iyi takım alacağından emin miyim? Soylemesi cok zor." "Son iki yılda pek cok olumlu değişiklik olduğunu duşunuyorum ve iyi bir temele sahip olduğumuzu hissediyorum. Fakat şimdi bunu onaylamalıyız. Genel olarak cok şey başarabileceğimizi duşunuyorum. Ne kadar yukseğe cıkabileceğimizi ise zaman gosterecek." İnternet Haber