Alexander Albon, sezon sonunda biten anlaşmasına rağmen geleceği hakkında endişesi olmadığını soyledi. Alexander Albon, Toro Rosso Daniil Kvyat, Toro Rosso STR14, Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14, leads Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Taylandlı surucu, gecen yıl Formula 2'de etkileyici bir performans gostermiş ve Formula E icin Nissan'la anlaşmıştı. Ancak Red Bull uzun suren goruşmelerin ardından sozleşmeyi fesh ederek Albon'ın Toro Rosso koltuğuna getirdi. Albon ilk kez Barcelona testlerinde F1 aracını kullandı ve o gunden bu yana kaydettiği gelişim ve performansı pek cok kesim tarafından beğenildi. Bununla birlikte sozleşmesi sezon sonunda bitiyor ve koltuğunu koruyup koruyamayacağı buyuk bir soru işareti. "Gercekten geleceğim hakkında endişelenmiyorum, sadece kendime odaklanıyorum. Ne demek istediğinizi biliyorum ama bunun gibi şeylere bakmam gerekmiyor." "Pek cok acıdan bugun bile bir caylağım. Bugun bile cok şey oğreniyorum. Sezonun şimdiye kadarki kısmından memnunum. Ama asıl odak noktam puanlar kazanmak." "Her hafta sonu bir surucu olarak gelişmeye calışıyorum aynı zamanda geri bildirimler vererek arac hakkındaki bilgilerimi geliştiriyorum." Albon, F1 araclarının şimdiye kadar surduğu araclardan daha farklı olduğunu soyledi. "Bu araclarda cok fazla downforce var. Formula 1'de cok fazla yol tutuş kaybediyorsunuz. Ozellikle arka tarafta yol tutuşu kaybediyorsunuz ve zaman kaybı oluyor. Ben on taraftaki yol tutuşu seviyorum, bu yuzden denge yakalamak cok onemli. Aslında bir aracta stabiliteyi sevmiyorum. Aracta ne istediğimiz ve aracın hızlı olmak icni neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Sadece lastik yonetimi ve lastiklerin hazırlığıyla ilgili kucuk konular var. Yine de en onemli şey aracla ilgili ince detayları anlamakta." "Performanstan memnunum, sadece bunun uzerine eklemek istiyorum. Aracta cok rahatım ve oğreniyorum. Ayrıca Formula 1'de kendimi cok rahat hissediyorum, her şey normal hale geliyor. Rahatlıyorum. Başlangıcta biraz gergindim ama şimdi pek cok alanda daha sakinim. Şimdi ritim yakaladım ve sıralama turlarında daha az stres var." "Geldiğimden beri tum atmosfer cok daha rahat. Muhendisim, ben ve takımım harika bir iş yapıyoruz. Durumdan cok memnunum." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon: Geleceğim hakkında endişeli değilim