Esteban Ocon, Haas'a gideceği haberlerini "sadece soylenti" şeklinde yorumladı. Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1, Lance Stroll, Racing Point, pilotlar gecit toreninde Gectiğimiz gunlerde Romain Grosjean'ın Haas'tan gonderileceği ve yerini Esteban Ocon'un alacağı iddia edilmişti. Sonrasında bu soylentiler devam etse de, Haas sezon ortasında değişiklik yapacağı haberlerini yalanladı. RMC Sport'a konuşan Ocon da bu haberlerin "sadece soylenti" olduğunu soyledi. "Bu iyi bir şey cunku benimle ilgili. Ancak bunlar sadece soylentiler, doğrulanan hicbir şey olmadı. Benim hakkımda bu kadar cok konuşulması Formula 1'in beni unutmadığı anlamına geliyor." "Amacım en kısa surede 2020 sezonu icin bir takım bulmak. Bu yuzden menajerim durumumu cozmek icin cok cabalıyor. Umarım yakında bir cozum bulabiliriz." Ocon, onceliğinin Mercedes olduğunu ama farklı takımlara da kiralık verilebileceğini soyledi. "Elbette yarışmadan sezonu gecirmek gercekten cok zor. Bir şeyler cok eksik, kabullenmesi zor. Kariyerim boyunca Formula 1'e girmek icin cok calıştım ve bu yıl griddeki 20 pilot arasına girememeyi sindirmek hic de kolay değil." "Mercedes farklı bir motor kullanan takımlara acık ve beni bir şekilde kiralık verebilirler. Elbette ki ilk hedefim Mercedes'e gitmek ama her şey mumkun." Ocon ismi son donemde Robert Kubica'nın Williams'taki koltuğu icin de anılmıştı. İnternet Haber