Hamilton 2019 yılında ‘bir marj icinde’ faaliyet gosteriyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton 2019 yılında ‘bir marj icinde’ faaliyet gosteriyor
-
17-10-2019, 14:07:45Lewis Hamilton, son sezonlarda “bir marj icinde” faaliyet gosterdiğini ve 2019'da suruculer şampiyonasına yaklaşımının bir parcası olarak bunu yapmaya devam ettiğini soyledi. Gecen yıl Hamilton sadece bir yarışta yarış dışı kaldı o da Mercedes'in cifte yarış dışı ile sonuclanan Avusturya Grand Prix'siydi. Bu sezon takım arkadaşı Valtteri Bottas ile Red Bull ve Ferrari’nin birer kez yarış dışı kalmalarına karşın, her grand prix’de inanılmaz derecede tutarlı, sorunsuz işler cıkartıyorlar. Hamilton, puanlama potansiyelini en ust duzeye cıkarmak icin aracın aksamına belirli bir caba gosterdiğini soyluyor. Hamilton, “Gectiğimiz seneye kıyasla daha rahatım. İnsanların her gecen sene kendiyle ve kullandığı metotlarla daha barışık olmaya başladığını duşunuyorum.” “Sıralamalar bu sene icin pek de harika gitmiyor -hala da mukemmel değil pek şok şey uzerine calışılması gerek- ancak yarışlar sıralamalara nazaran daha iyiydi. Birinci antrenmanda Valtteri’den uc tur daha fazla attım, ikinci antrenmanda ise bir tur daha attım. Bunun her zaman bilincindeyim.” “Araca olan guvenim oldukca fazla ve aracın neleri yapabileceğinin farkındayım. Gecen yıl edindiğim tecrube, beni bu sene daha fazlasını zorlamak icin cesaretlendi. Aractan daha fazlasını almak icin calışıyorum, şu an yeterince iyi değil ve bu yuzden aracı guclendirmeliyiz. “Ama cocuklar marjlar icinde calışıyor ve ben bir marj icinde calışıyorum. Nihayetinde onu mumkun olduğunca yakın ama guvenli bir noktaya getirmek istiyorsunuz ve sanırım şu anda bunun icin calışıyorum.” dedi. İnternet Haberc __________________