Jenson Button - 3 : " Bugun cok zor bir yarıştı ve 56 turun sonunda her iki aracımızla yarışı tamamlamak ve mumkun olan puanları toplamaktan dolayı oldukca memnunum. Pistin her seferinde değişen pistin her yerinde karşılaştığınız su nehirleri ile koşullar oldukca cılgıncaydı." " Ozellikle son viraj gol gibiydi ve virajı donmek icin fren yapamıyordunuz.Aracta kızaklama sorunu ve yeteri kadar ısıtamadığımız lastiklerin titremesi sorunuyla boğuştum. Mark Webber ve ben birkac tur guzel mucadele ettik fakat onunla kalamadım. Her neyse, bugun yarışı bitirmek başarıydı ve podyumda olmak harika. Red Bull'ları yenemedik ve harika sonuctan oturu Sebastian ve Mark'ı tebrik ediyorum." Rubens Barrichello - 4 : " Bugun burada cok mucadeleci koşullarda zor bir yarıştı. İlk 19 turda aracımda yalnızca uc fren diski calışır haldeydi ve bu da acı pistte tutmak konusunda yarışı da da zorlaştırdı. Ne mutlu ki ilk pit stopa kadar frenlerin sınıp sorun kediliğinden cozuldu ve bu andan sonra iyi bir hıza sahip oldum fakat malesef cok gecti. Bununla birlikte bu zor şartlarda aracı finishe getirmeyi başardık ve yapabildiğim kadar puanlar kazandım bu yuzden mutlu olmam gerekiyor." Ross Brawn: " Cok heyecanlı hale gelen 2009 Formual 1 sezonuna devam acısından bir başka dramatik yarış oldu bugun. Jenson ve Rubens harika bir iş cıkardılar ve zor koşullarda butun haftasonu boyunca takımın eksiksiz performansıyla mumkun olduğunca puanlar kazandırdılar bize ve aracı eve getirmeyi başardılar. Her iki pilotumuz icin strateji iyiydi, ağır yakıt yukuyle uzun bir ilk bolum sectik bu da liderle aramızda kopru oluşturmamızı sağladı." " Bununla birlikte benzer yakıtla Vettel ve Webber farkı acmayı başardılar. İlk iki sırayı alarak gosterdikleri performanstan dolayı Red bUll'u tebrik ediyorum. Ne kadar harika bir duygu olduğunu Avustralya'da biliyoruz ve her anının tadını cıkaracaklarından eminim. Şimdiki odak noktamız gelek haftaki Bahreyn Grand Prix'i ve kuru bir yarış olmasını umuyoruz." TRF1.NET __________________