2009 Formula 1 sezonunun tek caylak ismi olan Sebastian Buemi, henuz 3 yarışlık kariyerinde 2. kez puan kazandığı icin oldukca mutlu. Buemi yarışın ilk bolumlerinde oldukca gucluydu ve zorlu yarışın bazı bolumlerinde Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton ve Fernando Alonso gibi şampiyon pilotlara karşı buyuk bir mucadele verdi. Buemi "Takım super bir iş cıkardığı icin cok mutluyum ve boylece 1 puan daha kazanabildik. 3 yarışta 2 puan kazandığım icin oldukca mutluyum." "Belki biraz daha iyi sonuc olabilirdi ancak ben yine de mutluyum. Oldukca rekabetciydik ve Raikkonen ile Hamilton'u gecmeyi başardım ancak o andan sonra zorlanmaya başladım." "Benim en zor yarışlarımdan birisiydi.Vettel ile olan olayım guvenlik aracı arkasındayken oldu: Onu gormedim ve sağa kacmaya calıştım ancak yeterli olmadı." "Aracımda on kanadı değiştirdik ve onun yarışını mahvetmediğim icin memnunum." dedi. Sebastien Bourdais "Karışık duygular icerisindeyim cunku cok fazla su akıntısı olduğu icin orada yarışmamamız gerektiğini duşunuyorum." "Bu sene aracların daha az downforce'a sahip olması durumu daha da kotuleştiriyor cunku aracı pist ustunde tutmak cok zor. 15-20 defa spin atmış olabilirim ve Sutil'in kazası neler olabileceğini gosterdi." dedi. TRF1.NET __________________