Bahreyn GP Oncesi Williams
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bahreyn GP Oncesi Williams
-
17-10-2019, 14:05:08Nico Rosberg: Bir kere daha Cin'de işler bizim icin yolunda gitmedi. Benim ana sorunum gorme azlığıydı cunku su vizorumu temizlemiyordu. Aynı zamanda işe yaramayan bazı secimler yaptık. Yine ard arda yarış olması guzel, daha iyi sonucu hedefleyebiliriz. Bahreyn benim favori pistlerimden. Gecen sene arac orada cok iyi gitti ve lalstikleri ısıtmada sorun yaşamadık. Virajlarda downforce seviyesi her zaman onemli ancak duzluklerde diğer araclarla mucadele edebilmeniz icin dengeyi iyi tutturmanız lazım. Bahreyn'de iyi bir sonuc alabileceğimizden eminiz. Gittiğimiz en ilginc yer olmayabilir ancak orada hep iyi deneyimlerim oldu. İlk olarak 2004'te F3'te yarıştım, daha sonra 2005'te GP2 şampiyonluğumu kazandım. Williams ile ilk Formula 1 yarışımda 12. başladım ancak ilk virajda aracın burnu kırıldı. Yeni bir burun icin pite girdikten sonra iyi bir yarış cıkardım ve 7.liğe kadar yukselerek 2 puan kazandım. Aynı zamanda yarışın en hızlı turunu attım. Dediğim gibi orada hep iyi yarışlarım oldu. Bahreyn'e gitmekten gercekten keyif alıyorum. Kazuki Nakajima:Şangay zordu. Pist uzerindeki su kaymanıza sebep oluyordu, ozellikle de son virajın cıkışında ve sonunda vites kutusu sorunu ile yarış dışı kalmadan once bir kac kez dışarı cıktım. Yarışın ardından iyi bir toplantı yaptık ve umarım hızımızı surdurup bunu iyi bir sonuca yansıtabiliriz. Gecen sene Bahreyn'de iyi bir hafta sonu gecirmedim ve piste alışmakta zorlandım. Bu sene daha iyimser gidiyorum ve umarım benim icin farklı bbir hikaye olur. Burası bir dur-kalk pisti gibi. Duzluk hızına, sert frenlere ve cekişe ihtiyacınız var. 9 ve 10. virajlar biraz aldatıcı, frenleri gercekten kullanmak lazım ve yanal baskı cok fazla. TRF1.NET __________________