Timo Glock, son hızlı turunda hata yapmasaydı bile takım arkadaşı Jarno Trulli kadar hızlı olup podyumu kazanacak gucte olmadığını soyledi. Glock, Toyota ile 3. pole zaferini kazanan Trulli'nin Bahreyn'deki sıralamalarda "ulaşılamaz" olduğunu soyledi. Glock "Cok kotu değildi. Gece oldukca onemli şeyler bulduk. Dun frenlerde cok zorlanıyorduk ancak aracta iyi değişiklikler yaptık." "Son antrenmanlarda en hızlı olduğum icim şaşkındım. Sıralamalardan oldukca memnunum ancak ruzgar değişikliği aracı biraz daha asabi yaptı bu yuzden Q3 zordu. Jarno sıralamalarda cok iyi. Ben bir hata yaptım ve biraz zaman kaybettim ancak o olmasaydı bile zamanım pole icin yeterli olmazdı." dedi. Glock, kariyerinin ilk pole zaferini kazanamamasına rağmen Toyota'nın sonucundan memnun. Glock "Dun aracta sorunlar vardı ve test performansımızın uzağındaydık bu yuzden bir cok şeyi değiştirdik. Aractan cok memnundum ancak sıralamalarda ruzgar değişti ve Q1'de biraz zorlandım ancak Q2 ve Q3'ten mutluydum." "Pole icin yeterli olmadı ancak ilk defa kazandığımız ilk cizgi sonucundan mutlu olmalıyız. Takıma ve mekanikerlere teşekkur ediyoruz cunku onlar gecen haftalarda cok calıştılar." dedi. TRF1.NET __________________