Rubens Barrichello, Brawn GP ile aldığı en başarısız (6) sıralama sonucunun ardından Bahreyn'de işlerin planladıkları gibi gitmediğini soyledi. Button bugunku sıralamalarda 4. olurken Barrichello 6. sırada kaldı. Barrichello "Ne yazıkki sıralamalar planladığımız gibi gitmedi. Q3'te son turumda cıkış turlarını yavaş bir şekilde yapan grubun arkasında trafiğe denk geldim. Bu bana ters bir şeydi cunku lastiklerimi hızlı bir tur icin yeteri sıcaklığa cıkaramadım." "Rakiplerimiz gelişiyorlar ve bunun yarışa etkisinin nasıl olacağını goreceğiz. Zor olacak ancak yarın iyi puanlar kazanacağımıza eminim." dedi. Takım Patronu Ross Brawn "Bugun pist sıcaklığı ve nem cok yuksek ve bu koşullarda şasi ve lastiklerin nasıl calışacağını oğreniyoruz. Pist sabahtan bu yana gelişti ve her iki pilotumuz da aracın dengesinden tam mutlu değildi." "Buna rağmen seanslar boyunca gelişim gosterdik ve yarış icin iyi pozisyonlar kazandık. Tahminlere gore sıcaklık yarın daha az olacak ve bu aracımız icin faydalı. Gece sıralama performansımızı değerlendireceğiz ve yarış oncesinde neler oğrenebileceğimizi goreceğiz." dedi. TRF1.NET __________________