Williams pilotu Nico Rosberg, antrenmanlarda hızlı olmasına ve yarış icin iyimser olmasına rağmen bir kez daha yarıştan kotu sonuc ile ayrılıyor. Bahreyn GP'yi 9. sırada tamamlayan Rosberg Avrupa'ya puansız donuyor. Nico Rosberg "Bugun cok iyi değildi. Hep limitteydim ve en iyi performansı gosterdim ancak yeteri kadar hızlı değildik. Startta cok fazla yer kaybettim cunku tum KERS'li araclar beni gectiler. Bu şok edici cunku iyi bir kalkış yapmıştım." "Şu anda buradayız bu yuzden aracı geliştirmeye ve ondekileri yakalamaya ihtiyacımız var. Herkeste olacağı gibi Barcelona'da bizim de yeni parcalarımız olacak ve umarım paketimiz rekabetci olur." dedi. Kazuki Nakajima "Benim icin uzucu bir yarış oldu. Kalkışım orta duzeydeydi ancak KERS'li araclara karşı savunma yapmak zordu. Ardından ilk viraja giriş cok yakın oldu ve 2. turumda on kanadı değiştirmek icin pite girdim. Piste herkesin arkasında dondum ve o andan sonra yer kazanamadım." "En sonunda yağ pompasında sorun oldu ve bırakmaya karar verdik. İyi olan aracın iyi olmasıydı ve umarım onumuzdeki yarışlarda daha iyi olur." dedi. TRF1.NET __________________