Force India, Bahreyn Formundan Sonra Cesaretlendi
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Force India, Bahreyn Formundan Sonra Cesaretlendi
-
17-10-2019, 14:02:48Force India başkanı Vijay Mallya takımının Bahreyn Grand Prix'inde gostermiş olduğu performansın cesaret verici olduğunu soyledi. İtalyan Giancarlo Fisichella takım arkadaşı Adrian Sutil'in bir basamak onunde on beşinci sırada yarışı tamamladı. Silverstoen kokenli takım Toro Rosso'dan Sebastien Buemi ve her iki BMW Sauber pilotunu geride bırakmayı başardı. " Takım bu haftasonu cok umut verici bir gelişme gosterdi. İleri gitmemize yardımcı olan cok buyuk bir yeni aero paketle geldik ve acık ve doğru bir şekilde orta bolumde mucadele ettik. Her iki pilotumuz da bir kez daha cok dayanıklı bir yarış cıkardı bu da gelecekteki guncellemelerin icin iyi bir temele sahip olduğumuzu gosterdi. Şimdi bu yi formumuza devam etmek icin İspanya'yı ve Avrupa sezonunun acılışı icin sabırsızlanıyoruz. " Fisichella yarışın kendisi icin cok zor olduğunu kabul etti ve ozellikle son bolumun sancılı gectiğini soyledi. Veteran pilot her şeye rağmen takımın gostemiş olduğu formdan memnun olduğunu dile getirdi. " Bugun burada cok zor bir yarış oldu. Bu seneki en yuksek sıcaklık buradaydı ve kalcamın sağ tarafının koltuğa surtmesinden dolayı gercekten cok canım yandı. Sonunda oldukca kotu bir şekilde yaralandı." " Her zaman olduğu gibi yarışın ilk bolumunun cok guclu olduğunu duşunuyorum ve Webber, Kovalainen ve ardında Piquet ile yarışabilirdim. Son turda Massa beni gecti ve ufak bir temas yaşandı." " On beşinciliğin kotu olmadığını duşunuyorum - tekrar yarışıyoruz ve haftasonu genel performansından memnun olacağımızı duşunuyorum. TRF1.NET __________________