2019 sezonunun ortasına yaklaştıkca pilotların geleceğiyle ilgili soylentiler de giderek artmaya başlamış durumda. Ozellikle kotu bir yıl geciren Romain Grosjean ve Renault ile sozleşmesi sezon sonunda bitecek Nico Hulkenberg'le ilgili ceşitli iddialar bulunuyor. Son haftalarda Esteban Ocon'un Haas'a gecebileceği iddia edilmişti. Ancak gazeteci Joe Saward'a gore Ocon'un donuşu Haas'la değil, Renault ile gercekleşebilir. "Grosjean'ın sezon sonundan once Haas'tan ayrılacağını sanmıyorum. Ya da Magnussen'e tekrar vurmak gibi bir cılgınlık yapması gerekiyor." "Buradaki temel sorun şu; Grosjean'ı gonderirseniz yerine daha iyisini almalısınız. Ama Emerson Fittipaldi Jr'ın geleceği gibi cok cılgın hikayeler duyuyorum. Ama onun henuz bir super lisansı bile yok." "Esteban Ocon bana gore Haas'a gitmeyecek. Mercedes'ten bir koltuk bekliyor ve Haas'la vaktini boşa harcamak istemez." "Nico Hulkenberg'in sezon sonunda Grosjean'ın yerini alması ve Ocon'un da Alman pilottan boşalan Renault koltuğuna gecmesi daha olası." İnternethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- "Ocon Renault'ya, Hulkenberg ise Haas'a gecebilir"