Christian Horner, Sebastian Vettel'le ilgilendikleri haberlerini yalanladı. Sebastian Vettel, Ferrari Sebastian Vettel, Ferrari SF90 Sebastian Vettel, Ferrari SF90 after running into the back of Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Sebastian Vettel, Ferrari SF90 pit stop for front wing change after contact with Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Son donemde Red Bull'un 2020 Formula 1 sezonu icin Sebastian Vettel'le goruşmelerde bulunduğu yonunde haberler bulunuyordu. Hatta Vettel'in Horner ve diğer Red Bull patronlarıyla goruntulenmesi bu iddiaları doğrular nitelikte gibiydi. İtalyan medyasına gore Ferrari artık Vettel'e olan inancını kaybetti ve Alman pilot ya Red Bull'a gidecek ya da Formula 1'den ayrılacak. Konu hakkındaki soruları yanıtlayan Horner, "Sohbet etmek icin buluşuyoruz. Bu yakın zamanda yine birlikte calışacağımızın gostergesi olmaktan cok uzak." "Benim sahip olduğum bilgilere gore Sebastian'ın 2020 icin sozleşmesi var ve ortada herhangi bir pazarlık yok." dedi. Mattia Binotto da Vettel'in takımda kalacağını duşunuyor. "Vettel'in bizimle olmaktan mutluluk duyduğunu duşunuyorum. Elbette yarışlar kazansaydı ve daha guclu bir aracı olsaydı o zaman daha mutlu olurdu ama icinde yarışmaya devam etme ve kazanma konusunda buyuk bir istek goruyorum." "Onun ruyası Ferrari ile yarışmak ve onun niyeti ya da bağlılığı konusunda hicbir şuphem yok." İnternet Haber