Nico Hulkenberg, takımın gelişim oranından memnun olmasa bile 2020'de Renault'da kalmasının "oldukca muhtemel" olduğunu soyledi Alman surucunun geleceği, Fransız ureticinin gelecek yıl Daniel Ricciardo'nun yanı sıra Esteban Ocon'la mucadele edebilmek icin Mercedes'le anlaşma yapacakları yonundeki spekulasyonların ardından artmış durumda. Ancak Renault şimdiye kadar 2019'da beklenen adımı atmayı başaramazken, Hulkenberg hem kendisinin hem de takımın geleceği icin iyimser konuştu. Almanya GP oncesi konuşan Hulkenberg, "Bu sezon şimdiye kadar elde ettiğimiz şeylerden tamamen mutlu olamayacağımızı soylemenin adil olduğunu soyleyebilirim." "Başlangıcta cok fazla sorunla karşılaştık ve istediğimiz sonucları alamadık. Ama asıl hayal kırıklığımız hız ve gelişim oranı acısından bulunduğumuz yer oldu. Gercekten ihtiyac duyduğumuz veya olmak istediğimiz yer değil." "Bundan oturu onceki uc yıl goz onune alındığında beklentilerden tamamen mutlu olamayız. Yaptığımız tum bu şeylerden tamamen mutlu olamayız." "İyi gorunuyor ve tunelin sonundaki ışığı gorebiliyoruz. Bir noktaya kadar yaklaşabiliriz. Kesin olarak bir şey soylemek zor ama gelecekte olabilecek şeyleri gorebiliyoruz ve bana da neler olabileceğini goruyoruz." "Kendi acımdan herhangi bir set cekmiyorum, ama takımla birlikte kalma ihtimalimin oldukca yuksek olduğunu duşunuyorum." dedi. İnternet Haber