Haas patronu Gunther Steiner, Romain Grosjean ve Kevin Magnussen arasındaki temastan oturu hayal kırıklığı yaşadığını soylerken, Britanya GP'deki temasın etkilerinin henuz gecmediğini kabul etti. Romain Grosjean ve Kevin Magnussen, Silverstone'da gercekleştirilen yarışın ilk turunda temas yaşadılar ve bu durum takım patronu Steiner'ı sinirlendirdi. Bu olaydan bu yana iki hafta gecti ancak Steiner'ın ofkesinde herhangi bir azalma olmadı. Steiner, "Bunun ustesinden gelemedim cunku belli sayıda fırsata sahip oluyorlar. Bu yıl bazı yarışlarda gorulduğu uzere sorun yaşadık." "Silverstone'da cuma gunu aracımız uzun suruşlerde cok daha iyiydi. Eğer yarışta durum aynı olsaydı, %100 diyemem ama bazı fırsatlara sahip olabilirdik. Beşinci virajda oyun dışı kaldık ve şampiyonada dokuzuncuyuz. Şu anki pozisyonumuz bulunduğumuz yeri yansıtmıyor." "Buyuk inişler ve cıkışlar oldu. İnişler olduğunda kendimizi bir şekilde en dibe attık, bu oldukca sinir bozucu." dedi. Steiner, pilotlarıyla Silverstone'da ileriye nasıl gittikleri konusunda henuz goruşmediğini ama onlarla yuzleşmesi gerektiğini kabul etti. "Ne yapabileceğimi biliyorsunuz, cok şey yapabilirim. Bulunduğumuz yeri anlamalarına ihtiyac olduğunu duşunuyorum ve bu beni gercekten hayal kırıklığına uğratan bir şey." "Beni kişisel olarak hayla kırıklığına uğratmıyorlar, takımı hayla kırıklığına uğratıyorlar. Dediğim gibi henuz geride bırakamadım. Barcelona'dan sonra ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiği konusunda cok net bir goruşme yaptık. Buna uymadılar ve hayal kırıklığı yaratan şey bu oldu." Steiner, 2020'de hangi pilotlarla yarışacaklarına karar vermediklerini soyledi. "Henuz neler olduğunu bilmiyorum. Bir sonraki yıl ne yapacağımıza arada karar vereceğiz." "Suruculerle ilgili her şeyi sezon orasında kesin olarak bileceğiz. Spa'ya suruculerimiz hakkında neler yapacağımızı soyleyerek gideceğiz. Birkac yarışa daha gideceğiz ve size neler olacağını soyleyeceğim." İnternet Haber