Sebastian Vettel, bu hafta sonu yapılacak Almanya GP'yi kazanmak istediğini soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren, Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing ve Sebastian Vettel, Ferrari basın toplantısında Sebastian Vettel, Ferrari Sebastian Vettel, Ferrari Sebastian Vettel, Ferrari basın toplantısında Sebastian Vettel, 2019 sezonunda şimdiye kadar talihsizliklerle boğuştu ve ozellikle son yarışlarda Charles Leclerc karşısında varlık gosteremedi. Gecen yılki Almanya GP'de lider giderken kaza yapan Vettel, "Hockenheim benim icin hep ozel bir yer oldu. 2000 yılında burada ilk kez bir Formula 1 yarışına geldim. Burada yarışmak benim icin bir onur. Kendi evimde yarışmak her surucu gibi benim icin de ozel." "Alt kategorilerdeki yarışlarımdan oturu pisti cok iyi biliyorum, iyi bir kombinasyonu var. Basit gibi gorunse de hem teknik hem de zorlu. Viraj ceşitliliğinden oturu doğru dengeyi yakalamak cok zor." "Bu yıl işlerin iyi gittiği anlar vardı ama zor gittiği anlar da vardı. Bunlar hep vardır. Farklı pistlerde farklı şeyler olur. Aracla calışmaya devam ediyoruz. İlerleme kaydediyoruz ancak istediğimiz pozisyonlara henuz ulaşamadık." "Mercedes aracları en hızlısı. Avusturya'da olduğu gibi sadece bazen sorunlar yaşıyorlar ancak hız acısından kıyas noktası onlar. Biz ve Red Bull onlara yakınız. Red Bull'un onundeydik ve geride kaldık. Ama hedefimiz onların onune gecmek değil, yarış kazanmak." "Gecen yıl zafere cok yakındım. İşlerin nasıl gittiğini goreceğiz. Hafta sonunu başından once durum cok acık. İlk gun hava cok sıcak olacak ve sonra azalacak. Doğal olarak kazanmak istiyorum ama gercekci kalmalıyız. Bir şansa sahibiz ve bunu kullanmak istiyoruz. Elbette tum bu sebeplerden oturu burada diğer pistlerden daha fazla kazanmak istiyorum." "Kış testlerindeki duyguları neden yeniden uretemediğimizi bulmak bizim icin cok onemli. Şimdi gitmemiz gereken yonu bulduk. Bazı anlar cok olumluydu, diğerleri ise değildi. Ama başarısız olsak bile giderek daha iyi hale geldiğimizi hissediyorum. Başarı icin son adımı atmak gerekiyor ve bunu yapmamız gerekiyor." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Hedefimiz galibiyet