Lewis Hamilton, film endustrisinin onde gelen isimlerinin yardımıyla, Hollywood yapımı bir belgeselde hem rol alarak hem de yapımcı olarak eğlence sektorunun icine daha fazla girmiş oldu. Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan ve Avatar/Titanik yonetmeni James Cameron ile birlikte calışarak, ust duzey sporcuların dahi et tuketimine duydukları ihtiyacı sorgulayan veganizm, beslenme ve spor ile alakalı bir belgeselde yer aldı. Perşembe gunu Twitter hesabından paylaşım yapan Hamilton, "Performans her şeydir ve her şey vucudumuza doğru turde yakıt koymakla başlar. Game Changers'ın Baş Yapımcısı olduğum icin gurur duyuyorum. Bu, yenilikci bir belgesel filmi. Bu Eylul ayında cıkacak film icin sabırsızlanıyorum." dedi. The Cove ile Oscar'ı kazanan Louis Psihoyos'un yonetmenliğini yaptığı filmde tenis efsanesi Novak Djokovic ve NBA yıldızı Chris Paul da yer aldılar. Hamilton, bu projenin Hollywood'da yapacağı calışmaların ilk işareti olduğunu soyledi. Hamilton, "Los Angeles'ta cok zaman gecirdim ve orada cok fazla fırsat var. Cok sayıda toplantıya katıldım. Ozellikle film ve eğlence sektoruyle yakından ilgileniyorum." "James Cameron'un bu projeyle alakalı bağlantıya gecmek istediğini duydum. Onun buyuk bir hayranıyım. Bu yuzden hemen bir parcası olmak icin fırsatı değerlendirdim. Gercekten guzel bir şey." "Daha once sanırım Avustralya GP'de tanıştığım ve buyuk hayranı olduğum Arnold Schwarzenegger'in filmde buyuk role sahip olduğunu biliyorum. Onun antrenmanlarını izlediğimi hatırlıyorum. Eski antrenorum onun buyuk bir hayranıydı. Cok buyuk kaslara sahip, her zaman onun antrenmanlarıyla ilgili videoları izleyen birisiydi." "Bu acıdan diğer insanların bakış acılarını gormek ilginc olacaktı. Bu yolculukta, fiziksel zindelik acısından daha farklı seviyelere ve sınırlara ulaşan başka isimlerle de tanıştım. Djokovic'e bakın. İnsanların gormek istemediği ekstra parcayı buldu." "Bu filmin bir parcası olmak gercekten guzel. Zamanlama acısından kolay değildi. Bu alanda daha cok şey yapacağım. Ancak bu uzun bir surec. Daha fazlası gelecek." dedi. Hamilton ayrıca, kendisinin ilk defa yer alacağı Netflix'in Drive To Survive belgeseline gosterdiği katılımı pek onemsemedi. Hamilton, "Bu sadece bir hafta olacak. Daha onceki Netflix serisini izlemedim." "İkincisinde de olmak benim secimim değildi ancak yine de o ekibi iyi karşıladık." "İlk seriyle alakalı cok fazla olumlu şey duyduk. Dunyanın farklı yerlerinde, farklı insanların Netflix serisini izlemesinin ardından Formula 1 izlemeye başladığını gordum. Netflix devasa bir platform ve henuz olmamışsa bile muhtemelen zamanla televizyonun yerini alacak." "Bu hafta sonu icin buradalar. Yapacağım cok fazla şey yok. Sadece işimi yapmaya devam edeceğim ve umarım iyi taraflarımı yakalarlar ve kotu tarafları duzenlerler!" dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, Hollywood yapımcısı oldu