Felipe Massa, Ferrari'nin puansız geride bıraktığı yarışları telafi etmek icin cok gec olmadığını ancak Temyiz Mahkemesi'nin cift katlı difuzerin yasal olduğunu onamasından sonra takımın daha da "cok calışmak" zorunda olduğunu soyledi. Massa, Şangay'da gazetecilere yaptığı acıklamada, "Elbette kolay olmayacak. Cok sıkı calışmamız gerekiyor. Farklı bir araca sahip bazı takımlar var. Bunları yakalamak kolay olmayacak. Fakat imkansız olmadığını duşunuyorum" dedi. Brezilyalı surucu, "Cok gec kalmadığımızı umuyorum. Hala onumuzde kazanılacak yarışlar ve bunun icin iyi bir zaman var. O yuzden vazgecmeyeceğiz. Calışmaya devam ediyoruz. Araca ciddi manada iyileştirebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. Ferrari'nin Luca Baldisseri'nin fabrika faaliyetlerinin başına getirilmesi ve Chris Dyer'in takım mudurluğune atanması gibi son idari değişikliklerine de değinen Massa, bunun da F60'ın daha hızlı gelişimine katkıda bulunacağını soyledi. Yeni difuzer cozumu uzerindeki calışmaların aracın hızını arttıracağını kaydeden Massa, "Fabrikada daha fazla calışmamız gerekiyor. Ayrıca pistte iyi bir organizasyona ihtiyacımız var" dedi. Massa sezona sonuk bir başlangıc yapmasıyla ilgili olarak da, motivasyonunun her zamankinden yuksek olduğunu ve Ferrari'yi yeniden onlerde mucadele edecek noktaya getirmek icin uzerine duşen gorevi en iyi şekliyle yapmaya kararlı olduğunu vurguladı. TurkiyeF1.com