Whitmarsh "Hamilton Takımına Tamamiyle Bağlı"
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Whitmarsh "Hamilton Takımına Tamamiyle Bağlı"
-
17-10-2019, 13:56:11Mclaren F1 Takım Patronu Martin Whitmarsh, son yaşananlara rağmen Lewis Hamilton'un takım ile ilişkilerinde bir bozulma olmadığını soyledi. Ron Dennis'in F1 takımından cekilmesinin ardından bazı gazeteler Dennis'in Hamilton ailesi ile ilişkilerinin bozulmuş olabileceğini iddia etti ancak Whitmarsh bunların gerceği yansıtmadığını soyledi. Whitmarsh "Lewis'e Ron ile ilişkisinin nasıl olduğunu sormadım ancak sizlerin duşunduğu gibi kotu olduğunu duşunmuyorum." "Yarım saat once Lewis'e neler olduğunu anlattım. Onun doğal olarak Ron'un ayrılmasından etkilendiğini duşunuyorum. Hepimiz oyleyiz. Ron'u Lewis kadar uzun sureden bu yana tanıyan herhangi birisinden daha farklı bir tepki de beklemezdim." dedi. Dennis de Woking'de yaptığı basın toplantısında Hamilton'un kendisi icin ailesinden birisi gibi olduğunu soyledi. Dennis "Ben Lewis'ten gururluyum. Her ailede olduğu gibi bazen herşey mukemmel olmayabiliyor ve birbirimizi desteklememiz lazım." dedi. Whitmarsh da Hamilton'un takımı tamamen desteklediği konusunda emin. Whitmarsh "O surekli olarak takımına desteğini soyledi ve o bana durust bir şekilde desteğini anlattı." "Lewis ile ilişkilerimin iyi olduğunu duşunuyor ve umuyorum ve gelecekte rekabetci olmaya calıştığımız bu zamanlarda onun kendisini takıma adadığını duşunuyorum." dedi. TRF1.NET __________________