Hamilton: "Kucuk Bir Adım Attık"
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Kucuk Bir Adım Attık"
-
17-10-2019, 13:55:43Lewis Hamilton, pist dışı politikalarının Cin GP hazırlıklarına etki etmesine izin vermeyeceğini soyledi. McLaren, Avustralya GP sonrasında calkantılı bir kac hafta gecirdi ve Woking kokenli takım, dun Ron Dennis'in F1 faaliyetlerinden tamamıyla ayrıldığını acıkladı. Ama Hamilton, bunlara rağmen odak noktasını kaybetmeyerek Cin GP hazırlıklarına yoğunlaştığını ifade etti. Hamilton: "Benim yapacağım bir şey yok. Ben burada yarışmak icin varım ve kendi işimi yapmaya odaklanmam gerekiyor. Takımın kararı kendilerine bağlıdır. Onlarla konuşmanı gerek." Dunya şampiyonu, Perşembe gunu Ron Dennis ile ilgili haberi duyduğunda şaşırdığını da kabul etti. Hamilton: "Hayal kırıklığına uğramadım, şaşırdım. Bunu onceden duymamıştım. Takımın geri kalanı gibi ben de şaşırdım" "Ron, hayatımda buyuk bir kuvvet ve destek olmuştur. Hayatımda hÂl kilit rol oynar. Takımda var veya yok, sizlerin yıllar boyunca ayrılacağını yazdınız. Nedenini bilmiyorum, sanırım şimdi bunu yapmaya karar verdi" Cin GP'nin ilk antrenman seansında ilk sırayı alan Hamilton, takımın kucuk bir adım attığını soyledi ama ikisnci seasnta 13. sırada yer almasının ardından hÂl yapılacak cok işlerinin olduğunu belirtti. Hamilton: "İleri yonde bazı kucuk adımlar attık ve takım, fabrikada cok sıkı calışıyordu. Ama hÂl gidilecek uzun bir yol var" "İlk yarışımıza yaptığımızı ve oradan devam ettiğimizi duşunuyorum. Herhangi bir yeni başlangıc gibi bir durum hissetmiyorum. Aracı geliştirmek icin uzerine surekli olarak calışıyoruz. Bu, uzun zaman alacak. Bugun kucuk bir adımdı ama yapacak daha fazlası var" TRF1.NET __________________