Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug, Bruno Senna'nın Mercedes'in F1 garantisi vermediği icin DTM teklifini geri cevirdiğini soyledi. Haug "Bunu konuştuk ve o F1'e girmede kararlı olduğunu belirtti. Ross Brawn ve Martin Whitmarsh ile bunu konuştuk ve onlar seceneklerin olabileceğini soylediler ancak % 100 garanti veremedik." "Olayın aslı bunu denedik ancak eğer zıplamak istiyorsanız sıcak olmalısınız, gece ve gunduz bunu hayal etmelisiniz ve belki o bunu yapmadı. Ancak herşey adil oldu, sorun yok." dedi. Ancak Haug Senna'nın tutkusunu kabul ettiğini soyledi ve bir gun birlikte calışmayı reddetmedi. Haug "Onun durumuna saygı gosteriyorum ancak yarım sene sonra onun 'keşke bunu yapsaydım' demesini umuyorum. O iyi birisi ve farklı bir yolu tercih etti." "Eğer bir genc F1 hayali kurmuyorsa bize gelmemeli. Eğer Paul Di Resta bize gelip 'Norbert, F1'i asla istemiyorum, ben kafamda hep catı olsun istiyorum' derse ona doktora gidip kontrol olmasını soylerim cunku tepedeki bir seriyi hayal etmeniz normaldir." dedi. TRF1.NET __________________