Bahreyn GP Oncesi BrawnGP
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bahreyn GP Oncesi BrawnGP
-
17-10-2019, 13:54:09Jenson Button: "Bahreyn her zaman benim favori pistlerimden biri olmuştur, ulkeyi seviyorum ve pist, benim suruş stilime uygun olan ve aracı limitlere zorlayabileceğim bazı harika hızlı akıcı bolumlere sahip. Geciş icin iyi bir pist, ozellikle de 300 km/sa uzerindeki hızda 7. vitesten 1. vitese cok sert frenle indiğimiz uzun duzlukten sonraki ilk virajda. "Burada insanlar şaşırtıcı bir şekilde erken fren yapmaya eğilimli, bu yuzden cezursanız onemli yerler kazanabilirsiniz. Frenlerken kendinize olan guven, hızlı bir tur icin kilit nokta. Aracın performansına inanmalı ve etkili bir şekilde durabileceğinize tam olarak guvenmelisiniz" Rubens Barrichello: "Bahreyn ozellikle hızlı bir pist değil ama bir pilot bakış acısından ilgic bir yer. Teknik acıdan frenleme ve cekiş onemli ve uzun duzlukten en iyisini elde etmek icin iyi duzluk hızına ihtiyacınız var. Bu yuzden Mercedes-Benz motorumuzun kuvveti, burada gercek bir avantaj olduğunu kanıtlyacak" "Cok ruzgÂrlı bir hale donebilir, ozellikle de oğleden sonra. Bu da pist uzerine kum taşır ve tutunma seviye boylelikle etkilenir. Bu durum sıralamalarda son anlarda pistin en temiz zamanında herkesin piste cıktığı anda zorluk yaratabilir." "Son iki yarış haftasonu, Malezya ve Cin'de gercekten hava koşulalrının etkisiyle olaylı gecti. Ama umarım bu haftasonu Bahreyn'de kuru bir yarış bekleyebiliriz" Ross Brawn: "Sadece 5 haftalık bir surecte 4 yarış yapılması nedeniyle Brawn GP sezona yoğun ve zorlayıcı bir başlangıc oldu. Avustralya, Malezya ve Cin, bazı harika yrışlar ortaya cıkardı ve yuzleşilen zorluklara takımın verdiği tepkiden cok memnunum" "Bu ozellikle gecen haftasonu takım ve pilotların mukemmel bir iş cıkardığı Cin'de boyleydi. Carpıcı ve beklenmeyen ıslak şartlarda zafer icin mucadele edememiş olmamıza rağmen iki guclu puan sonucu ile şampiyonadaki yerimizi sağlamlaştırdık" TRF1.NET __________________