Kimi Raikkonen, son denemesinde yaptığı hata yuzunden dordunculuğu kacınıyor. Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen sıralama turlarının yıldız isimlerinden birisiydi ve bir noktada adeta Mercedes ve Ferrari ile aynı tempoyu yakaladı. Son denemesinin ardından beşinci olan Fin pilot, bu sonucla orta grubun en iyisi olmayı başardı ve onemli bir başarı yakalamış oldu. Seans sonrası konuşan Raikkonen, temiz bir turu bir araya getirmesi halinde dordunculuğe kadar cıkabileceğini soyledi. "Gasly'nin onune gecebileceğimi duşunuyorum. Bugun onu gecebilecek hızımız vardı." "Son zaman turumda daha iyisini yapabileceğim birkac şey ve birkac an vardı. Ama şimdi bunu konuşmak hicbir şeyi değiştirmiyor." "Yarın havanın nasıl olacağını ve yarışta neler olacağını goreceğiz. Ama kendi acımızdan en iyisini yapmaya calışacağız." "Acıkcası uzun suruşlerde diğerlerinin hızının nasıl olduğunu gercekten takip etmedim." "Ama aracımızın neler yapabileceğini gayet iyi biliyorum. Yarın hava şartlarının nasıl olacağını gormek gerekiyor. Yağmur yağabilir. Eğer oyleyse tamamen farklı bir hikaye olacak." "Hangi sonucun mumkun olduğunu goreceğiz."