Charles Leclerc, yaşadığı sorunun yakıt sisteminden kaynaklandığını ve pole pozisyonu savaşında yer alamamasının uzuntu verici olduğunu soyledi. Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, antrenmanlarda baskın bir performans gostermişti ve sıralama turlarında bu performansı surdurdu. Ancak Monakolu surucu son bolumde aracındaki sorun yuzunden piste cıkamadı ve yarışa 10. sıradan başlamak zorunda kalacak. Leclerc, "Sorunun Sebastian'ın aracındakiyle aynı olup olmadığını bilmiyorum. Benimki yakıt sistemiyle ilgili bir sorundu. Ortaya cıkması gercekten uzuntu verici. Bunun tekrar olmasını engellemek icin neler olduğunu anlamaya calışıyoruz. Takım adına zor bir gun oldu. Umarım yarın olumlu bir gun olabilir." "Takımın araclarından birisinde sorun olduğunda durum zor oluyor, ikisinde de sorun cıkınca o zaman daha da zor oluyor. Bugun basit şekilde bizim gunumuz değildi. Ama yarın tum takım uyelerinin yuzlerinde gulumseme oluşturmak icin her şeyimi ortaya koyacağım." "Aracta harika hissediyordum ve bugun aracı surmek harika bir duyguydu. Gercekten sıralamaların boyle bitmesinden oturu uzgunum." "Baku aklıma geliyor. Herkes pole pozisyonuna sahip olacağımızdan emindi. Ama sonrasında batırdım. Bu durumda olmak her zaman icin zor, fakat takım cok calışıyor ve son yarışlarda iyi bir ilerleme kaydetmeyi başardık. Bugunku gibi durumlarda guclu kalmak zorundayız." "Eğer yağmur yağarsa, muhtemelen biraz yardım edebilir. Ama kuru gecerse o zaman da hızlı olacağız." dedi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: Sorun yakıt sistemiyle ilgiliydi