Valtteri Bottas, Mercedes’teki geleceği icin oldukca buyuk bir ipucu verdi. Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 Fin surucunun tek senelik sozleşmesi sezon sonunda sona erecek ve Estaban Ocon hatta Fernando Alonso dahil pek cok isim bu koltuğa aday gosterildi. Ancak şimdi, ortalıkta Mercedes’in Bottas’la olan anlaşmasını 2020’ye kadar uzattığına dair dedikodular dolaşıyor. Finlandiya'nın C More yayıncısı, 29 yaşındaki Bottas'ın mevcut sozleşmesinin gecen yıl Hockenheim'da duyurulduğuna dikkat cekti. Bottas gulumseyerek, “Bu sene değil. Şu an icin bir gelişme yok ama panik de yok.” dedi. Sadece saf performans baz alındığında, Bottas muhtemelen ozguvenli hissedecektir. Valtteri, “Performans acısından baktığımızda, şimdiye kadar F1’deki en iyi sezonumu gecirdim. Ama her zaman daha iyi olabileceğim alanlar buluyorum.” “Muhtemelen en şanslı sezonumda değilim ama bunun dışında performansımı arttırdığım icin oldukca memnunum.” “Evet, Lewis’le olan puan farkını kapatmam lazım ama en azından onunla aynı seviyede olmaya calışıyorum.” dedi.