Kevin Magnussen, Almanya GP'deki olaydan oturu Haas Formula 1'den takım arkadaşı Romain Grosjean'ı sucladı. Grosjean ve Magnussen yarışın 54. turunda altıncı virajda yan yana geldiler ve ic taraftaki Magnussen, gec frenajla takım arkadaşını gecmeye calıştı ve sonunda dış taraftaki Magnussen'le temas yaşadı. Bunun uzerine her pilot da yarışa devam etti ve her iki pilot da ilk ona girerek takıma puan kazandırdı. Tekrar temas yaşamalarıyla ilgili Magnussen, "Bilmiyorum. Birbirimizle mucadele etmeyeceğimize dair herhangi bir kural yok." "Birbirimize dokunamayacağımız cok net şekilde soylenti. Ama ben bugun birbirimize dokunmamız icin hicbir sebep goremiyorum." "İc tarafta olduğum cok acıktı. İcine gec frenle dalmışım gibi bir şey değildi. Bana doğru donmeyi secti. Ne yaptığını bilmiyorum." dedi. Grosjean ise şoyle konuştu: "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Şanslıydık." Grosjean daha sonra bir TV kanalına şoyle konuştu: "Sanırım tekrar Guenther'in ofisine gideceğiz. Ama onun onunde olduğumu duşunuyorum. Bu biraz uzuntu verici." İlginc şekilde bu olay, Gunther Steiner'ı adeta "cıldırtan" Silverstone yarışının hemen ardından yaşandı. Magnussen Grosjean'la olan ilişkisinin bozulup bozulmadığı sorusuna Magnussen, "Ona buyuk saygı duyuyorum. Bu olaylardan kacınılabilirdi. Takım arkadaşları olarak cok iyi calışabileceğimiz başka alanlar var. Bu yuzden bunu geride bırakmalıyız." yanıtını verdi. Grosjean eski aracla puan aldığı icin şaşkın Grosjean, bu hafta sonu Avustralya'da kullanılan Haas'la puan alırken, "yaşlı kadın" olarak nitelendirdiği aracla puan almasının "cılgınca" olduğunu dile getirdi. Magnussen ise Haas'ın tutarsız formuna cozum bulabilmek adına yeni versiyon aracı kullandı. Motorsport.com'a konuşan Grosjean, ıslak şartların kendilerini etkileyip etkilemediği sorusuna şoyle yanıt verdi: "Kuru zeminde 15 tur gecirdik, cocuklar bu konuda bilgi alabilirler. Belki sensorlerden yağmur olduğu icin her şeyi alamayabiliriz. Bunu bilmiyorum. Oğrenecek cok şeyimiz var. Ama bu aractan cok mutluyum. Burada cok iyi bir his vardı." İnternet Haber