Racing Point surucusu Lance Stroll, Almanya Grand Prix’sinin sonlarında yaptığı hatanın kendisinin ikinci podyumuna mal olduğunu duşunuyor. Stroll, yarışın son bolumlerinde kuru zemin lastiğine geciş yapan ilk surucuydu. Kanadalı surucu, onundeki suruculerin pitlerinden sonra kendisini bir anda liderlikte bulmuştu. Stroll, bu sezonki en iyi sonucu olan dordunculuğe ulaşmayı başardı. Ancak genc surucu son turlarda yaptığı hatanın, Toro Rosso surucusu Daniil Kvyat’ın kendisini gecmesine neden olduğunu ve podyumda yer alma şansını bu şekilde kaybettiğini soyledi. “Podyum şansımız vardı. Podyum icin savaştığımız son 20 tur bana biraz Baku’yu hatırlattı. Ne yazık ki podyuma cıkamadık, ancak bugun 4. sıradan mutluyum.” “Pist hÂl oldukca ıslakken 8. virajda bir hata yaptım ve kuru zemin lastiklerine ilk gecenlerden biriydim. 8. virajda bir hata yaptım ve bu pist dışına cıkmama cıkmama sebep oldu ve Daniil beni gecti.” “Bu hata olmasaydı podyuma kesinlikle cıkabileceğimizi duşunuyorum, ancak yarıştan sonra bunu soylemek kolay. Ancak yine de dordunculukle mutluyum. En garip yarışlardan biriydi.” “Yaklaşık bir tur boyunca liderdim. Belki bir tur bile değildi. Telsizden lider olduğumu soylediler, ancak birkac viraj sonra Max beni geride bıraktı.” “Yarışı okumak aşırı zordu ve her pit yaptığınızda farklı lastik takarak kumar oynuyordunuz. Yanlış saymadıysam beş kez pite girdik ve bu beş pitin dordunde yanlış karar verdik. Pitlerin birinde yanlış karar verdik ve bitime yaklaşık 40 tur kala kuru zemin lastikleriyle bir turda iki kez spin attım. Ve sonra bitime 20 tur kala pite geldim ve sonrasında liderliğe yukseldim. Bunu yeniden izlemem lazım cunku hatırlanacak ve ayrıntılarla acıklanacak cok fazla şey var.” “Pistin farklı yerlerinde ıslak bolumler vardı. Bitime 20 tur kala pite girip kuru zemin lastiklerine gectiğimde hayatta kalmanız gereken iki, uc viraj vardı ve kuru değillerdi. Ancak diğerlerinin hÂl geciş lastiklerinde olduğunu biliyordum ve son bolumde taktığımız lastiklerin avantaj getirebileceğini biliyorduk.” “Yarış boyunca birkac kez cekicinin 16. virajda olduğunu gordum. Bu yuzden orada daha dikkatli olmaya calıştım ve bitişi gorebildik.” “Takım icin buyuk bir moral oldu. Dun biraz hayal kırıklığına uğrayıp Q3’e kalamamıştım. Ancak bu hafta sonu, Baku ile birlikte en rekabetci olduğumuz hafta sonlarından biriydi. Daha fazlası da gelecektir. Tunelin sonundaki ışığı gorduğumuzu duşunuyorum ve gelecek guncellemelerimiz de var, ki bu heyecan verici.” İnternet Haber