Sebastian Vettel, Almanya GP sonrası verdiği demecte Ferrari'nin daha fazlasını yapması gerektiğini soyledi. Sebastian Vettel guc unitesindeki sorunun ardından sıralama turlarını son sırada tamamladı yarışa gerilerden başladı. İlk turda 13.luğe kadar yukselen Vettel, son bolumde kuru zemin lastikleriyle beraber iyi bir yukseliş gercekleştirdi ve damalı bayrağı ikinci sırada gordu. Vettel, guclu performansı sonrası sonuctan memnun olduğunu ancak gelişmeleri gerektiğini soyledi. "Tatmin oldum, cok uzun bir yarış oldu ama cok eğlendim. Doğru hamleleri yapmak cok zordu ama mutluyum." "Başlangıcta geciş lastiklerle mucadele etmek biraz vakit aldı. Ama yarışın coğunda temiz bir iş yaptım. Son guvenlik aracından sonra hızlıydım ve onumdekileri gecebileceğimi anladım. İlk virajda temkinli oldum, sonrasında her şeyimi ortaya koydum." "Acıkcası bu iyi bir sonuc fakat Charles'a olanlardan oturu biraz hayal kırıklığı yaşadık. Ne yaptığını bilmiyorum ama gelecekte iki aracla birden podyuma cıkmak istiyoruz." "Cok calışmamız gerekiyor. Hem pistte hem de Maranello'da elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi tum taraftarların bizimle birlikte kenetlenmesi cok onemli." "Bizim icin kolay bir donem değil, fakat cok zorluyoruz ve maksimum performans gosterirken bazı hatalar olabiliyor." "Şu anda sahip olduğumuz morali korumalı ve gucumuze inanmalıyız." Podio: il vincitore della gara Max Verstappen, Red Bull Racing, il secondo classificato Sebastian Vettel, Ferrari, e il terzo classificato Daniil Kvyat, Toro Rosso
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Gelecekte her iki Ferrari de podyuma cıkabilmeli