Takımın surucu krizi devam ederken takım patronu Gunther Steiner, 'bazı şeylerin değişmesi gerektiğinde' ısrar etti. Kevin Magnussen, Haas F1 Team VF-19 pit stop Romain Grosjean, Haas F1 Team VF-19 Romain Grosjean, Haas F1 Team VF-19 Romain Grosjean, Haas F1 Team VF-19, leads Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Guenther Steiner, Takım Patronu, Haas F1 Guenther Steiner, Takım Patronu, Haas F1 Kevin Magnussen ve Romain Grosjean'ın 2019 sezonu boyunca ucuncu kez carpıştığı Silverstone yarışından sonra Steiner'in ofkesi tavan yaptı bu da Grosjean'ın kovulabileceği dedikodularına yol actı. Ikili daha sonra yağışlı Almanya Gp'sinde tekrar carpıştı. Hollanda yayını Formule 1'e konulan Steiner sonunda pes etti, "Bazı şeyler değişmek zorunda. Başka ne diyebilirim bilmiyorum." dedi. Steiner, yarışım hemen ardından yorum yapmak istemediğini cunku olayın tam anlamıyla analiz edilmediğini soyledi. Ancak şunlar ekledi, "Her hafta sonu birbirlerine carpmaya devam edemezler. Takımla beraber hangi aksiyon adımlarını almamız gerektiğine bakacağız, bu boyle devam edemez." Pazar gunku carpışmadan sonra Grosjean, ikili arasındaki en tehlikede olan surucu secildi. Olay ile ilgili " Yorum yok." dedi. Fransız surucu, Fransız kanalına konuştu: "Neler olacağını goreceğiz." Magnussen, kazadan Grosjean'ı sorumlu tuttu. TV3'e konuşan Danimarkalı pilot, "Birbirimizle yarışamayacağımız soylenmedi ama cok acık bir şekilde birbirimize carpmamamız gerektiği soylendi." dedi. Magnussen, "Ben oldukca tutarlı ve tahmin edilebilir şekilde surdum ama Romain direksiyonu benim ustume kırdı. Bu kazayı onlemek onun elinde olan bir şeydi." "Ona bir surucu olarak ve birlikte takım arkadaşı olarak calıştığımız her alanda saygı duyuyorum. Ancak boyle olaylar onlemek zorunda." "Biz sadece katillerimizi surttuk, onemli bir şey olmadı ama yine de gereksizdi." dedi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Haas, suruculerini değiştirebileceğini ima etti