Cin GP Oncesi BMW Sauber
Spor Haberleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Cin GP Oncesi BMW Sauber
-
17-10-2019, 13:46:55Robert Kubica: İlk dega Şangay'a yılın bu zamanlarında gidiyoruz ve bu donemlerde yağmur riski oldukca yuksek. Bu, tum hafta sonunda oldukca etkili olabilir. Pist uzun duzlukleri ve sert fren noktaları ile oldukca mucadeleci. Bunun yanında bir cok yuksek hızlı virajlar var ve bunlardan birisi neredeyse tam gaz donduğumuz ve arka duzluğe cıkan hafif sağ yonde oval bolum. Bu takvimdeki en uzun pistlerden birisi. Ve birinci ve ikinci virajların kor apex ile bağlanması ve uzun fren noktası gercek bir mucadele noktası. Şu ana kadar Şangay benim icin şanslı olmadı ancak bunun bu sefer değişmesini bekliyorum. Nick Heidfeld: Bu seneki yarış her zamandan cok once bu yuzden daha duşuk hava sıcaklıkları bekleyebiliriz. Bu ozellikle lastikler bakımından durumu daha farklı yapacak ancak farklı bir atmosfer de katacak. Şangay'da bazı iyi yarışlar gorduk ve umarım 2009'da da oyle olur. İlk viraj pistin en onemli yeri. Bu viraja hızlı giriyorsunuz ve gazda devam ediyorsunuz ancak daha sonra daralıyor ve 2. vitese kadar duşuyorsunuz. Şangay şehri cok heyecanverici. 2004'ten beri burada yarışıyoruz ve şehrin değiştiğini her sene gozlemleyebiliyorsunuz. Bazı yerlerde cok fakir bolumler varken bazı yerlerde cok luks bolumler var. Mario Theissen: Kısa bir tatilin ardından sezonun 2. ard arda yarışlarına gidiyoruz. Şangay milyonlardan oluşan bir şehir ve yarış pisti ve tesisler oldukca etkileyici. BMW'nin arac ureticiliği ve partnerlerimiz bakımından burası oldukca onemli ticari merkez. Buranın buyume potansiyeli cok fazla. Cin Asya'daki en buyuk pazarımız ve dunyanın 5. buyuk pazarı. 2004'ten beri BMW'nin burada uretim merkezi var ve BMW3 ve 5 Serileri burayla birlikte uretildiler. Gecen senenin aksine yarış daha erken zamanda olacak. Şangay'da Kuala Lumpur'da aldığımız guclu sonucu devam ettirmek istiyoruz. TRF1 __________________