Vettel "İnanılmaz" Pole Zaferini Kutluyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel "İnanılmaz" Pole Zaferini Kutluyor
-
17-10-2019, 13:44:28Sebastian Vettel, Cin GP sıralamalarında pole pozisyonunu kazanmasının ardından bu sonucu "inanılmaz" olarak nitelendirdi. Alman surucu takımı Red Bull'a 1. pole pozisyon zaferini kazandırırken 2. kez bir yarışa ilk sıradan başlama hakkını kazandı. Vettel "Her zaman son dakikada oldu: 1. seansta sert lastikler ile sadece tek tur attım ve 2. seansta yumuşaklar ile bir tur attım. Ve sizin de gorduğunuz gibi 3. seansta da yumuşaklar ile tek tur attım, dahası yok." "Bu kolay değildi. Aracta sorun vardı ve bu yuzden mumkun olduğu kadar az tur attık." "Arac gorduğunuz gibi hızlı, bu konuda endişem yok ancak bir turda hata yapar ya da genişten donerseniz bu son olur." "Ben gercekten cok mutluyum. Sonunda inanılmaz bir şekilde pole pozisyonunu kazandık. Bu sabah cok iyi değildi ancak oyle gorunuyorki antrenmanlarda ne kadar az tur atarsak sıralamalarda o kadar iyi oluyoruz." "Takımım icin mutluyum, tum mekanikerler cok calıştı, tum gece calıştılar ve harika bir iş cıkardılar." dedi. En genc yarış kazanan isim olan Vettel, Alonso'nun bu hafta KERS kullanmamasının start icin kendilerini avantajlı yaptığını soyledi. Vettel "Oncelikle Fernando KERS kullanmayacağı icin mutluyum, burada uzun duzluk var ve bu fark yapabilirdi." "Yarın ne olacağını goreceğiz, uzun bir yarış olacak. Aracı parc ferme'de kontrol etmemizin ardından nasıl olduğunu goreceğiz. Ancak ben mekanikerlerin iyi iş cıkaracaklarından eminim." "56 turluk uzun bir yarış olacak ancak biz başlanabilecek en iyi yerdeyiz ve henuz hic puan kazanamadık. Gidilecek uzun yol var ve her şey olabilir." dedi. TRF1.NET __________________