Buemi: "10.luk Toro Rosso'nun Sınırı"
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Buemi: "10.luk Toro Rosso'nun Sınırı"
-
17-10-2019, 13:44:232009 senesinde Formula 1'deki tek caylak pilot Sebastien Buemi, F1 kariyerindeki henuz ucuncu sıralamalarında son seansa kalmaktan dolayı cok mutllu. Scuderia Toro Rosso pilotu, Şangay'd Cin GP'nin sıralamalaronda 10. sırayı aldı. Ucuncu seansta super yumuşak lastik kullanmayan caylak pilot STR4 ile yapabileceğinin en iyisini ortaya koydu. Buemi: "ucuncu seansta olmaktan dolayı gercekten mutluyum, beklediğimden fazlasıydı. Daha yukarılara cıkabileceğimi de duşunmuyorum" "Duşuk yakıt yuku ile arac cok iyiydi ama ucuncu seans icin hic superyumuşak lastiğimiz kalmamıştı. Bu yuzden birincil lastiklerle 3 hızlı tur atmak zorunda kaldım. Bunu goz onunde bulundurarak sonuctan memnun kalabiliriz" "Takım, sezon başlangıcından bu yana aracı cok geliştrerek gercekten iyi iş cıkardı ve bugun cok iyi gitti. Şimdi yarınki yarışı daha fazla sabırsızlıkla bekliyorum" Takım arkadaşı Sebastien Bourdais ise aksine sıralamaların ilk bolumunu dahi gecemedi ve bir hatasını neden olarak gosterdi. Bourdais: "8.virajı almak icin cizgimi en iyi konuma almaya calıştım ama apeksi cok fazla kestim, cakıl alana girdim ve arac tam donmedi" "Lastiklerdeki kir nedeniyle sonraki bir kac viraj bir felaketti, yaklaşık 0,5 saniye kaybettim" TRF1. NET __________________