Lewis Hamilton, Cin GP sıralamalarında Q3'e kalabilmesinin Mclaren'in gelişim gosterdiğini kanıtladığını soyledi. Son şampiyon şu ana kadar kotu bir sezon gecirdi ve Mclaren'in 2009 aracı beklenen performansı vermedi. Hamilton bugun 9. olarak bu seneki en iyi sıralama performansını gosterdi. BBC'ye konuşan Hamilton "Takımın hedefi buydu, adım adım ilerlemek." "Tekrar Q3'te olmak harika. Tum calışanlarımıza teşekkur ediyorum, ozellikle Woking'dekiler harika iş cıkarıyorlar, calışmayı surduruyorlar ve biz adım adım ondekileri yakalıyoruz." dedi. Atılan adımlar kucuk kucuk olsada Hamilton gelişimden memnun. Hamilton "Her bir parca yardım ediyor. Her yeni bir parcayı taktığınızda hissediyorsunuz. Ancak gidilecek cok uzun bir yol var ve gelişimi surdurmeliyiz." "Woking'dekiler bu gelişimi olumlu olarak gormeliler ancak zorlamaya devam etmeliler cunku daha uzun yol var." dedi. Heikki Kovalainen "Bu hafta sonu aracımızı gercekten geliştirdik. Q2'de daha fazla hızlı olamamamız talihsizlikti ancak yine de takımım Lewis'i Q3'e gecirebildiği icin mutluyum. 12.lik benim gercek performansımı yansıtmasa da doğru yolda olduğumuz acık. Dorğu strateji ile ve biraz da şans ile yarın bu sezonki ilk puanlarımı kazanmayı umuyorum." dedi. TRF1.NET __________________