Jenson Button, ıslak Cin Grand Prix'inde Red Bull pilotları Sebastian Vettel ve Mark Webber'i durduracak guce sahip olmadığını kabul etti. Pilotlar şampiyonası lideri Brawn GP adına yarışı ucuncu sırada tamamladı ve 2009'un ilk iki yarışında kazandığı galibiyetlere benzemiyordu. " Bu cocuklarla (Vettel ve Webber) mucadele edemedik bugun, son derece hızlılardı fakat istikrar icin altı puan harika bir sonuc." şeklinde konuşan Button yarış boyunca yoğun yağmur lastiklerini ısıtmak konusunda sıkıntı yaşadığını ve arka duzlukte ısıtmak icin zikzaklar cizdiğini belirtti. " Acıkcası kilitlemek icin zikzaklar cizmiyordum! Yalnızca lastikleri ısıtmaya calışıyordum. Rubens ve ben biraz bununla uğraştık, neden boyle olduğunu bilmiyorum, arasın calışması farklıydı gelecekte bu tur sorunları cozeceğiz." Yağmurdaki pilotajıyla unlu olan Button koşulların mucadeleci olduğunu gosterdiğini ve bu zor yarıştan podyum cıkardığı icin mutlu olduğunu sozlerine ekledi. " Herkesin burada kızaklama sorunu yaşadığını dunuyorum, son virajdaki koşullar oldukca cıldıncaydı, gol oluşmuştu ve vraja girerken fren yapamıyordum. Diğer birkac noktada da aynı durum vardı, yeterli ısıya ulaştıramadığınız icin lastikler titriyordu." " Zor bir yarıştı ve her tur aractan atlamayı duşunuyorsunuz bunu gercekten yapıyorsunuz. Bu yuzden yarış başarılıydı ve eve podyumla donmek harika." TRF1.NET __________________