Nico Hulkenberg, bu hafta sonu yapılacak Macaristan yarışında, Almanya GP'de kaybettiği puanları telafi etmek istediğini soyledi. Nico Hulkenberg, Almanya GP'de cok iyi bir performans gosteriyordu ve bir noktada podyum mucadelesinin icerisinde yer aldı. Ancak son virajda bariyerlere carparak yarışa veda etti ve boylelikle bir kez daha kariyerinin ilk podyumunu yakalama fırsatını geri cevirdi. Macaristan GP oncesi konuşan Alman pilot, "Acı bir sonuctu. Hem kendim hem de takım icin cok, cok uzgunum. Zor şartlarda iyi bir yarış cıkardık. Kaza yapmak acı vericiydi ancak bu hafta sonu Macaristan'da bunu telafi etme fırsatımız var. Yuksek sonuclar elde etmekte kararlıyım." "Macaristan her zaman ilginc geciyor. Ek olarak bu yarış sezonun ilk yarısının sonu anlamına geliyor. Bu yarıştan sonra tatile cıkacağız. Son birkac ay cok gergindim, yarıştan sonra bataryalarımızı doldurabilecek olmak harika." "Bu fiziksel acıdan zor bir yarış. Sadece direksiyon başında calışmak zorunda kalmıyor, aynı zamanda sıcakla da baş etmek zorunda kalıyorsunuz. Fiziksel antrenman cok onemli ancak bu pisti ve mucadeleyi seviyorum." "Bu yarışta iyi bir sonuc almak icin caba goreceğiz ve umarım sezon arasına yuzumuzde gulumsemeyle gireceğiz." dedi. İnternet Haber. __________________