Ferrari takım patronu Mattia Binotto, bu hafta sonu yapılacak Macaristan GP'ye yeni aerodinamik parcalar getireceklerini doğruladı. Ferrari, sezon başındaki sorunların ardından guncelleme programını hızlandırdı ve son yaırşların tamamına yeni guncellemelerle geldi. Almanya'da guclu bir grafik cizen İtalyan ekip, bu hafta sonu yapılacak Macaristan GP'ye yeni bir guncelleme paketi getirecek. Takım henuz iceriği acıklamasa da, Mattia Binotto son yarıştaki guncellemelerle birleştiğinde bu guncellemelerin takıma yardım etmesini umuyor. "Budapeşte soğutmanın genellikle onemli bir faktor olduğu ve aracın maksimum downforce ayarında kullanıldığı bir pist. Lastikler farklı viraj turlerinden oturu cok fazla baskı altında ve bu da sıralama turlarında tek tur uzerinde onemli bir etki yaratıyor." "Bu yarış, aracımızı ceşitli pistlerde gelişim kaydettiğini gormek icin son derece onemli olacak. Son zamanlarda kullandığımız ceşitli parcaların yanı sıra, bazı aerodinamik guncellemelerimiz de olacak." "Takım aynı zamanda tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına dayanıklılık sorunlarını cozmek icin caba gosteriyor." Ote yandan Charles Leclerc pistin oldukca zor bir yapıya sahip olduğunu soyledi. Leclerc, "Hungaroring kesinlikle sezonun en teknik pistlerinden birisi ve bana bir karting pistini hatırlatan bazı yonleri var. Virajlar birbirleri peşine geliyorlar ve bir surucu olarak duşunmek icin cok fazla fırsatınız olmuyor. Nefesinizi verebileceğiniz herhangi bir yer yok, bu cılgınca. Benim hoşuma gidiyor cunku burada mucadele etmek hic kolay değil. Sıralama turlarında mukemmel bir tur atmak cok zor." dedi. İnternet Haber. __________________