Daniel Ricciardo, Almanya'da yaşadığı problemin cozuleceğinden emin gorunuyor. Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team, climbs out of his car and retires from the race Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19, leads Daniil Kvyat, Toro Rosso STR14 Daniel Ricciardo, Almanya GP'de yaşadığı egzoz sorununun ardından yarışa erken veda etti ve olası puan fırsatlarını kacırdı. Macaristan GP oncesi konuşan Ricciardo, Renault'nun sorunları cozeceğine olan inancının tam olduğunu soyledi. "Size cok az şey soyleyebilirim. Yarışım gercekten cok erken bitti. Mucadele ilgincti fakat egzoz sistemindeki bir sorundan oturu yarışı bırakmak zorundaydım. Takım sorunu cozecek ve bir daha boyle bir olmayacak." "Budapeşte'teki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. Tatile giderken takımın iyi bir sonuc alması gercekten cok onemli." "Hungaroring'e genellikle duvarsız Monako derler. Ancak bana gore boyle değil. Bu kendi zorlukları olan başka bir pist. Cok fazla viraj var ve pist dar ama geciş imkansız değil. Cok fazla yon değişikliği var. Suruş icin harika bir pist. Macaristan'da yarışmayı hep cok sevdim. Orada hep başarılıydım ve 2014'te unutulmaz bir zafer aldım." "Bence harika bir yarış. Budapeşte harika. Zamanınız varsa keşfetmeye değer bir yer. Macaristan'a cok mutlu gidiyorum cunku sonrasında yaz tatili başlayacak!" İnternet Haber