Carlos Sainz ve Lando Norris, Macaristan'daki yarışta puan kazanarak sezon arasına iyi bir sonucla girmeyi hedefliyorlar. Carlos Sainz Jr., McLaren, Lando Norris, McLaren Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 ve Lando Norris, McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, and Lando Norris, McLaren MCL34, in the pit lane Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, spins out Carlos Sainz Jr., McLaren McLaren bu yıl şimdiye kadar yapılan 11 yarışın sadece ucunden puanla ayrılamadı ve dort yarışta toplamda 40 puan toplamayı başardı. Şampiyonada, beşinci sıradaki Toro Rosso ile arasında 28 puan bulunan İngiliz ekipte, puanların 48'ini Carlos Sainz, 22'sini ise Lando Norris aldı. Son sekiz yarışın yedisinden puanla ayrılan Sainz, bu hafta sonu Macaristan'da bu istatistiğini surdurmek istediğini soyledi. Sainz, "Almanya'daki iyi sonucun ardından Hungaroring'e gitmeyi ve aracı surmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hungaroring cok teknik bir pist." "Yarışa iyi hazırlandım ve hedefim takım icin mumkun olan en fazla puanı almaya devam etmek olacak. Son dort yarışta puan almayı başardım ve bu yuzden bunu devam ettirmeyi umuyorum." "Tum takımın hak ettiği yaz arasından onceki son adım olacak ve şimdi sezonun ilk yarısını yuksek bir seviyede bitirmeyi umuyoruz." dedi. Lando Norris ise, "Almanya'daki hayal kırıklığından yalnızca birkac gun sonra piste donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gecmişte birkac kez burada yarıştım ve bu iyi bir pist. Hem F3 hem de F2'de podyuma cıktım. Burada aynı zamanda F1 aracı da surdum. 2017 ve 2018'da test yaptım. Bu deneyimi bu hafta sonu kullanmayı ve yaz tatiline iyi bir sonucla girmeyi umuyorum." dedi.