Red Bull pilotları Max Verstappen ve Pierre Gasly, yaz arasına guclu bir sonucla girmek istediklerini soylediler. Race winner Max Verstappen, Red Bull Racing celebrates on the podium Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Race winner Max Verstappen, Red Bull Racing celebrates in Parc Ferme Race winner Max Verstappen, Red Bull Racing celebrates in Parc Ferme with his team Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 kaza sonrası Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Max Verstappen bu yıl tum yarışları ilk beş icerisinde tamamlamayı başardı ve son uc yarışta iki zafer elde etti. Hollandalı surucu, Red Bull'un guclu olması beklenen Macaristan GP'de iyi bir sonuc elde etmeyi umduğunu soyledi. "Hungaroring'i seviyorum. Bu en sevdiğim pistlerden birisi ve bu yıl oraya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu cok teknik bir pist ve her turda aracın cizgiye doğru şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Pist cok dar. Bu yuzden kucuk bir pistte buyuk bir arac suruyormuşsunuz gibi oluyor. Ama bu daha az eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor." "Almanya'daki yarış benim icin en cılgın ve en zorlu yarışlardan birisiydi. Ancak zirvede olmak harikaydı. Hepimiz birlikte cok calışıyoruz ve dokuz pit stop yapmak zorunda kalmamıza rağmen mekanikerlerimizin rekor kırmış olması inanılmaz. Artık Macaristan'a gidiyoruz ve yaz tatilinden once mumkun olan her şeyi yapmaya calışacağız." Pierre Gasly de yarış dışı kaldığı Almanya GP sonrası yaz arasına iyi bir sonucla gitmek istiyor. "Budapeşte yarışı pek cok sebepten oturu favorilerden birisi. Oncelikle cok sayıda viraj var ve pist cok teknik. İkincisi, gecen yılki Budapeşte'te beşinci oldum ve cok iyi anılarım var. Ayrıca GP2, Formula Renault 3.5 ve 2.0'da cok sayıda iyi yarış yapmakla kalmadım, zafer kazandım, podyum aldım ve pole pozisyonu kazandım." "Macaristan'da cok rahat hissediyorum ve bu pistte olmayı her zaman cok seviyorum. Gecen yıl Red Bull, Hungaroring'de oldukca guclu bir performans sergilemişti. Umarı bu yıl yine aynısı olur. Almanya'daki yarışı bitiremediğim icin hayal kırıklığı yaşadım cunku cok fazla puan kazanabilirdik. Ama konsantre olmaya devam edeceğim ve yakında bunun odullerini alacağımıza eminim." İnternet Haber