Alexander Albon, Pierre Gasly ile olan kazada hem kendisinin hem de Fransız pilotun suclu olduğunu soyledi. Alexander Albon, Toro Rosso pist yuruyuşu Alexander Albon, Toro Rosso Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Almanya GP'de Pierre Gasly'e karşı yerini savunmaya calışıyordu ve bir noktada kendisine atak yapan Fransız surucunun onunu kapatmaya calıştı. Gasly de bu hamlenin ardından Albon'a carptı ve hasarlı aracıyla yarışa erken veda etti. Taylandlı surucu, Macaristan GP oncesi verdiği demecte Gasly ile olan kazada ikisinin de hatası olduğunu soyledi. "Yarışın ardından olayı ilk gorduğum zaman tum sucun Gasly'de olduğundan emindim. Ama sonrasında tekrarları izledim, sağa gidiyordum ama tamamen engellemek istememiştim." "Sonunda aradaki fark hızla kapandı ve temas yaşadık. İkimiz de tuzağa duştuk. Olanlardan oturu Pierre'i suclayamam." "Ama bu olaydan oturu kendimi de suclamıyorum. Bana sorarsanız her ikimiz de olaydan eşit derecede sorumluyuz." "Red Bull Racing'in suruculeriyle mucadele ederken, onlara karşı riskleri en aza indiriyoruz ve takım arkadaşımıza yaptığımız gibi onlara da yeterli yer bırakıyoruz." İnternet Haber