Daniil Kvyat, Formula 1'de zaferler ve podyumlar icin savaşmak istediğini soyledi. Toro Rosso'nun Rus pilotu Daniil Kvyat, 2015 ve 2016'da Red Bull icin mucadele etse de beklentilerin altında kaldığı gerekcesiyle Toro Rosso'ya geri gonderilmişti. 2018 yılını Ferrari'nin gelişim pilotu olarak geciren Kvyat, bu yıl Toro Rosso direksiyonuna dondu ve Almanya'da harika bir performans gostererek podyuma cıktı. Bu hafta sonu yapılacak Macaristan GP oncesi konuşan Rus surucu, yeniden gridin on tarafına donmek istediğini soyledi. "Takım değişikliği kararları Red Bull tarafından veriliyor ve bu yuzden sahip olduğum şansı onlara sormanız daha iyi. Şu an Toro Rosso icin yarışıyorum ancak uzun vadede podyum ve zaferler icin savaşma fırsatı aradığım sır değil." Kvyat, Hockenheim hafta sonunun kendisi icin unutulmaz gectiğini soyledi. "Hockenheim harikaydı, duygularım şimdi elbette azaldı ama ilk 24 saat cok ozeldi. Cumartesi gecesi baba olduğumu oğrendim. Bir kızım oldu, inanılmazdı. Ama yarışa cıkmalıydım ve işime konsantre olmak zorunda kaldım. Yarış da harika gecti. 24 saat icinde pek cok olumlu duygu yaşadım." "Takımdaki herkes, on yıl icerisinde gelen ilk podyum icin cok heyecanlıydı. Bu Toro Rosso icin inanılmaz bir başarı. Calışanlarımızın mutluluğunu gormek beni cok mutlu etti. Bitiş cizgisini gecerken kelimenin tam anlamıyla duyguya boğuldum... Yarıştan birkac saat sonrası cok mutluydum. Unutulmazdı!" "Pazar akşam yarıştan hemen sonra hastaneye gittim. Sonra eve dondum, buraya gelmeden once onlarla vakit gecirdim. Yarışlar arasında dinlenme fırsatı buldum, biraz antrenman yaptım. Kelly ve kızımı ziyaret ettim, dun de buraya geldim." İnternet Haber