"Williams Her Yerde Hızlı Olacak"
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- "Williams Her Yerde Hızlı Olacak"
-
17-10-2019, 13:34:22Williams pilotları Nico Rosberg ve Kazuki Nakajima, takımlarının her pistte hızlı olacağını duşunuyorlar. Gecen sene Rosberg sezona podyumla başlamış ancak daha sonra pek parlak bir sezon gecirememişti. Rosberg "Her tur pistte istikrarlı bir şekilde hızlı olacağımız konusunda eminiz." "Bu cok hoş bir şey ve gecen seneye gore cok farklı." "Her pistte iyi olabilecek bir platform oluşturduk ve gittiğimiz yerde yukarılarda olacağımızı biliyoruz." "Bu yuzden acıkcası Şangay'da da iyi olacağımızı, ilk 8'de yer alacağımızı duşunuyoruz." "Takımımız icin heyecanlı bir başlangıc oldu." "Gecen sene buyuk gelişim gosterdik ve olmak istediğimiz yerdeyiz." "Melbourne'de gridde 5., Malezya'da 4.yduk ve buralar iyi puanlar ve hatta podyum mucadelesi icin iyi başlama noktaları." "Ben dahil tum takım icin motivasyon oldukca yuksek." dedi. Kazuki Nakajima "İyi bir paketimiz var ve aracımız Sepang'da da Melbourne'de olduğu kadar rekabetciydi, bu biizm icin oldukca iyi." "Gecen sene yuksek hızlı virajlarda ve hatta uzun ancak duşuk hızlı virajlarda bile biraz sorun yaşıyorduk." "Şimdi ise dengemiz ve yere tutuşumuz hızlı virajlarda iyi ve uzun virajlarda da gecen seneki kadar zorlandığımızı duşunmuyorum." "Bu yuzden takımımın iyi iş cıkarttığını duşunuyorum." dedi. TRF1 __________________