Cin GP Oncesi Brawn GP
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Cin GP Oncesi Brawn GP
-
17-10-2019, 13:34:04Jenson Button: "Heyecan verici ilk iki yarışın ardından Malezya'daki carpıcı yarıştan bu yana dinlenme dırsatı yakalamak harikaydı. Anlayacağınız gibi sezonumuzun başlangıcından memnunuz ve bununla birlikte sadece iki yarış yaptık ve takımdaki herkes rakiplerimiz hÂl ayakta olduğunun farkında. İlk başlardaki başarılarımızı devam ettirmek istiyorsak, bu noktadan sonra sert bir mucadle bekliyoruz" "Gelecek haftasonuna bakarsak Şangay pisti, pilotların keyif aldığı bir yer ve ayrıca doğru ayarın bulunmasında da guzel bir zorluk var. Ben ozellikle yuksek hızlı bolumlerden, 5. viraj ve arka duzluğun sonunda dar sağa donuşteki geciş imkÂnlarından keyif alıyorum" Rubens Barrichello: "Şimdiden Cin'e geri donmek garip gorunuyor ama Şangay'ın etkileyi tesislerinin olması ve pistin pilotlara ilginc meydan okumalar sunması nedeniyle haftasonunu dort gozle bekliyorum. Pist hakkında benim bazı iyi hatıralarım var, Burada 2004 senesindeki ilk yarışı kazanmıştım. Bu sene sahip olduğumuz aracla, tekrar on tarafta mucadele etme şansına ile buraya donmek cok heyecan verici" "BGP 001, iki farklı pist olan Avustralya ve Malezya'da iyi calıştı, bu yuzden eşsiz bir pist olan Şangay'da aracın nasıl bir performans gostereceğini gormek ilginc olacak. Uzun duzluklerde avantaj sağlamak icin iyi duzluk hızı ve stabil bir arac ile birlikte cok iyi aerodinamik dengeye de sahip olmalısınız" Ross Brawn: "Brawn GP'nin 6 Mart'ta Silverstone'de yeni aracını ilk kez denemesi ve şu zamana kadar Avustralya ve Malezya'da ard arda iki zafer alması ile gecen şu 5 hafta inanılmazdı. Şuphesiz takım icindeki herkes icin ypğun ve sıkı bir calışma sureci oldu ve onlar, kendilerini adamanın butun itibarını hak ediyorlar" "Ard arda iki yarış arasındaki kısa ara, takımın Brackley'de tekrar bir grup olması, performansımızı değerlendirmesi ve gelecke yarışlar icin planların yapılması acısından iyi bir fırsattı" "Aracta herhangi bir gelişimin olmaması ile birlikte ilk iki yarışta ortaya cıkan ufak meseleleri belirleme fırsatı yakaladık ve Cin'deki gelecek yarış icin iyi durumdayız. Yarışın burada 6 ay daha erken yapılması nedeniyle daha duşuk sıcaklık ve az nem bekliyoruz. Bu nedenle Malezya'da olduğu gibi, beklenmedik şeylere hazırlıklı olmamız gerekecek, Şangay pistinde son yarışlarda yağmur rolunu almıştı" TRF1.NET __________________