Antonio Giovinazzi, Almanya'da aldıkları cezayı kabullenmekte zorlandığını soyledi. Antonio Giovinazzi, Alfa Romeo Racing pist yuruyuşu Antonio Giovinazzi, Alfa Romeo Racing C38, leads Kevin Magnussen, Haas F1 Team VF-19, and Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38, leads Antonio Giovinazzi, Alfa Romeo Racing C38 Antonio Giovinazzi, Alfa Romeo Racing C38 Alfa Romeo pilotları, yedinci ve sekizinci oldukları Almanya GP'de 30 saniyelik zaman cezası aldılar ve puan barajının dışına duştuler. Kimi Raikkonen konu hakkında yorum yapmaktan kacındı fakat Antonio Giovinazzi, bu cezayı kabullenmekte zorlandığını dile getirdi. "Boyle zorlu bir yarışın ardından boyle bir cezaya carptırılmak kesinlikle cok zor. Gecen hafta sonu Formula 1 kariyerimin en iyi sonucunu aldım ama sonunda bu cezayla kaybettik." "Her ne kadar kabullenmek zor da olsa, bunu unutmalı ve devam etmeliyiz." "Hockenheim'daki yarışa gercekten cok iyi başladım. Kimi de iyi başladı ve hemen birkac sıra kazanmayı başardık. Sonrasında iyi bir yarışla yedinci ve sekizinci olduk. Yarış gercekken cok zordu fakat hata yapamadım. Bu performanstan memnun kalabiliriz." "Genel olarak sezonun ilk yarısında daha fazlasını yapabilirdik ve daha fazla puan kazanabilirdik. Ama yarışlarda hep farklı şeyler oluyor ve bazen elinizden hicbir şey gelmiyor." "Fransa GP'ye yeni parcalar getirdik ve o gunden beri aracta daha iyi hale geldi." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Giovinazzi: Boyle bir cezayı kabullenmek kolay değil