George Russell, geleceğiyle ilgili politik konuşmaları Williams ve Mercedes'e bıraktığını soyledi. George Russell, Williams Racing George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42 Mercedes'in genc surucu programında yer alan George Russell, Alman ureticinin Valtteri Bottas'la yollarını ayırma kararı vermesi halinde potansiyel adaylardan birisi olacak. Ancak Williams, Russell ile sozleşmesi olduğunu ve kendisini bırakmak istemediklerini acıkladı. Konu hakkınca Macaristan'da konuşan Russell, "Herhangi bir pilot, şampiyonluk kazanabileceği bir aracı surmek istek ve bu fırsat karşısına cıktığında bunu reddetmesi kesinlikle aptallık olur." "Ama şu anda buradayım, şu anda tamamen işime odaklandım ve politik konuları Mercedes ve Williams'a bırakıyorum." "Eğer şampiyonluk kazanabilecek bir aracta olmak istiyorsam, tek yapmam gereken şey işime odaklanmak." "Mercedes'le sozleşmem var ve Mercedes'in genc surucusuyum. Bunlar gercekler. Ama sozleşme işlerine girişmiyorum." "Kendi acımdan Williams'ta cok şey oğrendim ve F1 pilotuolmaktan, gelişim surecinden ve diğer pek cok şeyden zevk alıyorum. Ama gercek şu ki, her surucu yarışlar ve şampiyonluklar kazanmak istiyor." "Şampiyonluk kazanan bir aracta olmak istediğimi soylediğimde Williams'a karşı saygısızlık yapmıyorum." Russell, Mercedes'te yarışma ihtimalini duşuk bulduğunu da soyledi. "Mercedes şu anda herkese goz atıyor. "Ben, Valtteri ve Esteban, şu anda Mercedes'in suruculeriyiz. Ben bunun cok duşuk bir olasılık olduğunu duşunuyorum. Ama Formula 1'de her şey mumkun." "Bu spor gun gectikte değişiyor ve bunu surekli goruyorsunuz. Bundan daha fazlasını gercekten soyleyemem." İnternet Haber